eBay regisztráció

A következőkben az ebay.com-os regisztráció menetében nyújtunk segítséget.

Ha a böngészőnkben beírjuk a www.ebay.com címet a következő oldal fogad minket:

Az oldal bal felső sarkában a "register" linkre kattintva arra az oldalra jutunk ahol megadhatjuk a regisztrációhoz szükséges adatokat:

Ezen az oldalon adjuk meg vezeték (Last name) és keresztnevünket (First Name), email címünket. Fontos, hogy olyan emailcímet adjunk ahova érkező leveleket rendszeresen olvassuk, mert későbbi vásárlásaink során sok fontos információkat kapunk majd erre a címre. Válasszuk ki eBay felhasználónevünket (eBay user ID) - itt tanácsos csak az angol abc betűit használni. Mivel több, mint százmillió regisztrált felhasználó van az eBayen ezért próbáljunk valami egyedi ránk jellemző nevet megadni. Ha a felhasználónév mellett megjelenik egy kis zöld pipa, akkor folytathatjuk a jelszó megadásával. Jelszavunknak minimum 6 karakterből kell állnia és tartalmaznia kell kis- és nagybetűt is. A nagyobb biztonság kedvéért használjunk speciális karatereket (%,!#...) illetve számokat is.
A Submit gomb megnyomásával véglegesíthetjük a regisztrációnkat amiről rövidesen egy emailben is tájékoztatnak minket.

Melyik ebay oldalról vásároljunk?

Melyik ebay oldalról vásároljunk?

 

Regisztráltunk az ebay-en, de venni is kellene valamit! Regisztrációnk az eBay minden oldalára érvényes, de jelentős különbségek  vannak az oldalak között, így először válasszuk ki a nekünk legmegfelelőbbet.  A következő nagyobb ebay oldalakon érdemes vásárolnunk:

ebay.com: Angol nyelvű oldal itt találjuk a legnagyobb választékot és világ minden részéből kínálnak nekünk termékeket, általában itt kapjuk a  legjobb árakat. Sajnos az  innen rendelt termékek után előfordulhat, hogy áfa-t és vámot kell fizetnünk  ezt mindenképpen mérlegeljük vásárlás előtt! (Ehhezn a döntéshez több információt a XXX cikkünkben talál)

ebay.co.uk:  Szintén angol nyelvű és nagy választékkal rendelkező aloldal. A legtöbb angliai eladó itt hirdet, a tőlük való rendelés nagy előnye, hogy EU-n belüli vásárlást hajtunk végre és így semmiféle adó, vám megfizetése nem terhel minket. Az előbbiekért cserébe kicsit magasabbak az árak, mint az ebay.com-on.

ebay.de: A német nyelvű oldalon szintén bőséges a választék – itt hirdet az osztrák eladók többsége is. A ruházati és elektronikai termékeket általában olcsóbbak az ebay.co.uk –n, - kivéve, ha valami német márkát keresünk - az autóalkatrész kínálat viszont verhetetlen.  Mindenféle - nem csak német – autómárkához rengeteg használt és új alkatrész elérhető a hazainál kedvezőbb árakon. Ha német/osztrák eladóktól rendelünk szintén nem kell semmiféle adót, vámot fizetnünk.

ebay.it: Az olasz nyelvű aloldalon leginkább olasz divatmárkák outletjeiben éri meg szétnézni, illetve robogó és motoralkatrészek esetében is versenyképes árakat találunk. Mindenképpen megemlítem még az autók kedvező árait is, de ilyen nagy érékű termékek esetében csak kiemelkedő körültekintéssel vásároljon az interneten!

Elérhetőség

Oldalunk jelenleg feltöltés alatt áll

Ha bármilyen kérdése van keressen minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

info@ebayrendeles.hu

06-20-930-3727

Hirdetésbox