Melyik ebay aloldalról vásároljunk?

2013-03-18 - Hírek

Melyik ebay oldalról vásároljunk?

 

Regisztráltunk az ebay-en, de venni is kellene valamit! Regisztrációnk az eBay minden oldalára érvényes, de jelentős különbségek  vannak az oldalak között, így először válasszuk ki a nekünk legmegfelelőbbet.  A következő nagyobb ebay oldalakon érdemes vásárolnunk:

ebay.com: Angol nyelvű oldal itt találjuk a legnagyobb választékot és világ minden részéből kínálnak nekünk termékeket, általában itt kapjuk a  legjobb árakat. Sajnos az  innen rendelt termékek után előfordulhat, hogy áfa-t és vámot kell fizetnünk  ezt mindenképpen mérlegeljük vásárlás előtt! (Ehhezn a döntéshez több információt a XXX cikkünkben talál)

ebay.co.uk:  Szintén angol nyelvű és nagy választékkal rendelkező aloldal. A legtöbb angliai eladó itt hirdet, a tőlük való rendelés nagy előnye, hogy EU-n belüli vásárlást hajtunk végre és így semmiféle adó, vám megfizetése nem terhel minket. Az előbbiekért cserébe kicsit magasabbak az árak, mint az ebay.com-on.

ebay.de: A német nyelvű oldalon szintén bőséges a választék – itt hirdet az osztrák eladók többsége is. A ruházati és elektronikai termékeket általában olcsóbbak az ebay.co.uk –n, - kivéve, ha valami német márkát keresünk - az autóalkatrész kínálat viszont verhetetlen.  Mindenféle - nem csak német – autómárkához rengeteg használt és új alkatrész elérhető a hazainál kedvezőbb árakon. Ha német/osztrák eladóktól rendelünk szintén nem kell semmiféle adót, vámot fizetnünk.

ebay.it: Az olasz nyelvű aloldalon leginkább olasz divatmárkák outletjeiben éri meg szétnézni, illetve robogó és motoralkatrészek esetében is versenyképes árakat találunk. Mindenképpen megemlítem még az autók kedvező árait is, de ilyen nagy érékű termékek esetében csak kiemelkedő körültekintéssel vásároljon az interneten!

Kommentek

Felhasználónév:
E-mail:
Nem publikus
 
2019-04-08 12:50:00 - Perecz Mihály
xj 600= yamaha
Elérhetőség

Oldalunk jelenleg feltöltés alatt áll

Ha bármilyen kérdése van keressen minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

info@ebayrendeles.hu

06-20-930-3727

Hirdetésbox